Despre Noi – Gratare Metalice Gitterweld

GITTERWELD este unul dintre cei mai importanți furnizori de gratare metalice din Europa. Societatea are sediul in București, Romania si se afla într-o continua dezvoltare, având colaborări in majoritate țarilor Europene. Cu o experiența îndelungata in domeniul gratarelor metalice industriale, coroborat cu dezvoltarea inovatoare a strategiilor de marketing, GITTERWELD poate satisface toate cerințele clienților privitor la calitate, in conformitate cu standardele si instrucțiunile omologate.

Majoritatea arhitecților, inginerilor și managerilor de proiecte utilizează din ce in ce mai mult gratare metalice industriale ca si componentă structurală alternativa.

Funcționalitatea, durabilitatea, aspectul și adecvarea statica reprezintă o parte din avantajele majore care fac aplicațiile cu gratare metalice industriale o alegere excelentă și fezabila.

gratare metalice GITTERWELD
 gard metalic Gitterweld
 
Gratarele metalice se pot utiliza in industria chimica, petrochimica, centrale electrice, centrale de termoficare, precum si in industria alimentara, in industria producătoare a autovehiculelor , la șantiere navale, instalații de foraj etc.In funcție de necesitățile de utilizare, fiecare tip de grătar metalic poate fi executat din diferite materiale cum ar fi: otel, otel-inoxidabil INOX, aluminiu, compozit.Prin sistemul CAD/CAM, echipa noastră proiectează gratare metalice pe platforme din desene de execuție, gratarele putând fi executate având diferite dimensiuni si cu diferite decupaje (tăieturi rotunde, oblice, etc.). GITTERWELD garantează precizia superioara si profesionalismul necesare oricărui proiect la scara mare.
 

gratare metalice pentru platforme industriale

GITTERWELD oferă o gamă largă de aplicații bazata pe gratare metalice electroforjate TIP-SP si presate TIP-P pentru trafic pietonal, gratare metalice pentru trafic greu (autovehicule, camioane etc.), pardoseli, tavane, parasolare, șanțuri de canalizare, garduri din grătar metalic, trepte metalice pentru scări si scări metalice in spirala.

Contactați-ne:

GITTERWELD S.R.L.
Industrial Gratings – Fences
 
Bucharest, Romania
Telefon: +40 310 050 321
WhatsApp/Fax:  +40 310 050 321
 
Chișinău, Republica Moldova
 
sau ne puteți contacta completând formularul de la pagina de contact