Certificate

Calitatea necesita Standarde

dinZeci de ani de experiența in comerțul cu grătare metalice nu sunt întotdeauna suficienți in sine; însă când experienței bogate i se adaugă plus valoare prin standarde pe deplin verificate si instrucțiuni corect urmate, împreuna cu dezvoltarea inovatoare continua a procedurilor de marketing, cerințele de calitate si așteptările clienților sunt pe deplin satisfăcute.

Rezultatele sunt:

bg ✔ Calitate optima a grătarelor metalice electroforjate, a grătarelor metalice presate, a grătarelor din tabla perforata, a treptelor si clemelor de prindere asociate;
✔ Competență în rezolvarea problemelor;
✔ Finalizarea cu succes a proiectelor de mari dimensiuni;
✔ Comercializarea de grătare metalice și grătare din tabla perforata într-o varianta bogata;
✔ Tratament de suprafață în funcție de specificațiile tehnice si cerințele arhitecturale;
✔ Controlul comenzilor de un sistem de prelucrare a datelor complet integrat;
✔ controlul calității conform standardelor RAL-GZ 638 și RAL-GZ 639;
✔ Un sistem de management al calității conform DIN EN ISO 9001:2000;

Aceste rezultate duc la un record impresionant de zero erori, altfel spus- perfecțiune!
Un factor decisiv in alegerea GITTERWELD de către clienți este fiabilitatea constanta si înalta calitate a tuturor produselor si serviciilor noastre.
Pentru a asigura constanța acestei calității, toate standarde pentru grătare metalice, grătare din tabla perforata, și treptele, trebuie să fie respectate cu strictețe.

Produsele noastre sunt monitorizate si evaluate conform:

✔ DIN EN ISO 9001:2000 Sistemul de Management al Calității pentru următoarea gama de produse: fabricație și vânzarea a grătarelor metalice, grătare din tabla perforata, trepte precum și zincarea la cald a pieselor metalice.

✔ BGI 588 Foaie de instrucțiuni pentru grătare metalice (Editor: Hauptverband der gewerblichen Berufsgenossenschaft, Fachausschuss „Bauliche Einrichtungen” der BGZ).
✔ BGR 181 Foaie de instrucțiuni pentru podele în zonele de lucru în care există potențial risc de alunecare. (Editor vedeți mai sus)
✔ RAL-GZ 638 Asigurarea calității pentru grătare metalice (Editor: RAL Deutsches lnstitut für Gütesicherung und Kennzeichnung eV).ral gg
✔ RAL-GZ 639 Asigurarea calității pentru grătare din tabla perforata (Editor vedeți mai sus).
✔ DIN 24531-1 Grătare metalice folosite ca trepte, partea I: grătare (Editor: Normenausschuss Maschinenbau [NAM] im DIN Deutsches lnstitut für Normung e.V.)
agi✔ DIN 24537-1 Grătare metalice folosite ca acoperitoare de podea. Partea I. grătare (Editor vedeți mai sus)
✔ SR EN ISO 14122-1 Securitatea mașinilor. Mijloace permanente de acces la mașini. Partea I: Alegerea mijloacelor fixe de acces între două niveluri.
✔ SR EN ISO 14122-2 Securitatea mașinilor. Mijloace permanente de acces la mașini. Partea II: Platforme de lucru şi pasarele
✔ SR EN ISO 14122-3 Securitatea mașinilor. Mijloace permanente de acces la mașini. Partea III: Scări pentru construcții civile, scări industriale şi balustrade.
✔ SR EN ISO 1461 Acoperiri termice de zinc pe piese fabricate din fonta și oțel.Specificații și metode de încercare

✔ AGI-Arbeitsblatt H 10 Grătare în construcții industriale(Editor:ArbeitsGemeinschaft lndustriebau e.V.).